Over by Dawn

Over mij.. Where do I begin? Mijn naam is Amanda en Dawn is mijn tweede naam. Ik gebruik mijn tweede naam niet zo vaak maar ik vind hem wel heel mooi! Ik ben mijn blog begonnen in juni 2016 omdat ik gek ben op schrijven en het delen van leuke ideeën.

fullsizerender

 

Ik woon in het gezellige Sneek en in mijn daily life werk ik fulltime als regiomanager bij een Amerikaans bedrijf en ben elke dag in Noord Holland te vinden. Ik ben gek op Amsterdam en Haarlem. Heerlijk die grote stad! Waarom ik dan in Friesland woon? Het is hier ook echt prachtig en ik woon super relaxed. Je kan beter de drukte opzoeken dan er voor vluchten toch??

Ik kom dagelijks in zoveel mooie plaatsen en zie vaak leuke en te gekke winkels & restaurantjes.  Hoe leuk is dat om te delen? Schrijven is een van mijn passies en eigenlijk alles wat met taal te maken heeft! Ik schrijf mijn hele leven al in een dagboek, wilde ooit zelfs een boek schrijven en heb inmiddels een hele verzameling notitieboeken liggen die nog wachten op invulling. Vriendinnen zeggen vaak tegen me ‘ een blog, dat is net wat voor jou’ en zo gezegd zo gedaan!

Ik lees super veel, en besef nu dat ik ook meerdere boeken heb liggen die ik nog wil lezen! Ik kan me echt in een boek verliezen en vind het heerlijk om in een andere wereld te zijn met een roman of een super interessant verhaal te lezen over een startup. Ik ga mijn boeken ook met jullie delen!

Food, Health, Travel & Lifestyle zijn de keywords op mijn blog en alles wat er tussen zit. Lekkere recepten en hotspots maar ook interviews met mensen die mij inspireren en af en toe een gastblog!

Have a peek in my life!!

Liefs Dawn X