Fijne Detox thee van Tastea

 

Detox tea van Tastea … lekker hoor!

2 weken geleden ben ik begonnen met een strak schema in de sportschool, 3 keer per week sporten waarvan 1 x met een personal trainer met als doel.. Yes! Straks strak in de bikini op het strand natuurlijk.

Ik let gigantisch op mijn voeding en drink hierbij lekker wat water & thee. Ik heb eventjes overwogen om een detox met sapjes te gaan doen maar toen ik een mailtje kreeg van Tastea met de vraag of ik een lekkere thee wilde proberen was daar mijn antwoord al. Ik ging voor de Detox Tea! En daarbij lekker gezond eten. Ik wilde mijn lichaam compleet ontdoen van alle giftige stoffen en deze thee is daar uitermate geschikt voor. Het is een kuur van 30 dagen waarbij je morgens een thee drinkt en avonds een thee. Morning tea & Evening tea. Klinkt ook al gezellig he? Het is precies de kickstart die ik mijn lichaam wilde geven.

Als je aan een detox thee denkt dan kan je vaak last krijgen van je darmen omdat de meeste detox thee laxerend werkt. Je krijgt dan enorme buikpijn na een aantal uur. Deze thee dus niet! In deze thee worden orgaan ondersteundende theekruiden gebruikt en die passen perfect bij een gezonde en fitte levensstijl. Dus niks geen buikpijn. Ik hou er van! In de morning tea zitten energie boosters waar je lekker fit van word. Je zou eventueel zonder koffie kunnen starten. Ik niet, ik kan echt niet zonder mijn koffietje morgens.

In de detox morning tea zitten allerlei heerlijke kruiden; Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citro
en-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana. Die laatste kruiden heb ik ook veel genomen toen ik nog intensief aan het hardlopen was. Guarana geeft je echt een boost!

In de evening tea zitten ook weer lekkere kruiden in waar je relaxed van word en je lichaam klaarmaken om lekker te gaan slapen. Dit zit in de evening tea; Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula,  Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

 

 

De thee van Tastea zijn 100% natuurlijk en er zijn allerlei smaken bij elkaar gebracht om de meest lekkere thee te maken. Ik vind het echt heerlijk! In combinatie met mijn gezonde levensstijl kan ik er dan ook echt van genieten. Na 2 weken de thee gebruikt te hebben voel ik me ook echt helder! Ik slaap na een kopje evening tea ook rustiger en voor mijn gevoel ook dieper. Zo fijn om een fit lijf te hebben.

Wil je je thee lekker meenemen voor onderweg? Dat kan, je kan een theebeker bestellen zodat je geen thee hoeft te missen. Let wel op dat je de thee eerst flink laat afkoelen voordat je de deksel erop doet!

Wil jij ook lekker aan een Detox tea beginnen? Bestel dan hier je thee en gebruik de code; BYDAWN voor 10% korting! YAY! hoe fijn is dat! De code is geldig tot en met 17 juni dus wacht niet te lang.

Laat je weten wat je er van vond?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *