Hoe krijg je een mooie Instagram feed

 

Bijna iedereen heeft op dit moment wel Instagram. Is het wel niet om te gluren bij een ander dan is het wel omdat je het echt leuk vind om mooie foto’s te delen en een kijkje te geven in jou leven. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan het laatste.

Ik heb al jaren Instagram en kan er heel wat uurtjes aan spenderen en genieten van mooie feeds. Als je nog geen Instagram hebt, wees gewaarschuwd, het is vrij verslavend hoor! Je kan mensen of bedrijven volgen waarin je geinteresseerd bent of andere onderwerpen die jou aanspreken.  Deze kan je zoeken onder de hashtags. Vervolgens kan je op foto’s weer een ‘Like’ geven of voorzien van een leuke comment. Ik zie echt de mooiste Instagram foto’s voorbij komen en heb me eens verdiept in hoe je de mooiste Instagram kan krijgen.

Je kiest voor een bepaald thema. Ik zou een thema kiezen waar jij goed in bent of wat jou heel erg aanspreekt. Blijf wel dicht bij jezelf. Ga bijvoorbeeld geen Engels proberen te schrijven als je daar niet goed in bent, hou het gewoon bij jezelf.

Je kan een thema kiezen door bijvoorbeeld op Pinterest te scrollen en daar foto’s pinnen die jou erg aanspreken. Dan ga je verder. Belangrijk voor een mooie feed is dat je foto’s steeds op dezelfde manier bewerkt. Dus steeds hetzelfde filtertje gebruiken. Je kan verschillende apps hiervoor downloaden maar Instagram zelf heeft ook mooie filters die je kan toepassen.

Neem maar eens een kijkje op Pinterest onder ” Instagram feeds” Succes gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.