Beauty: Play with colour!

De Chubby Lip Crayon Box

Als klein meisje kleurde ik maar wat graag in kleurboeken & kleurplaten. En eigenlijk altijd met de Crayons van Crayola. Nu ik ze regelmatig in mijn werk voorbij zie komen doet het me denken aan het gezellige kleuren van vroeger! Ze ruiken ook zo lekker:)

Afgelopen weekend kwam ik een bijzondere samenwerking tegen van Clinique en Crayola! Hoe leuk! Hele gave lipsticks in de vorm van de Crayola krijtjes! De Chubby Sticks. Te leuk!! Voor de vrouw die altijd nog een beetje kind blijft, dat is de gedachte erachter. That’s me!

Het is een limited edition dus als je er een aantal mooie kleurtjes wil scoren moet je snel zijn! Ze zijn los te koop op hun eigen website maar je kan ook een box kopen waar alle kleurtjes in zitten. De Chubby Lip Crayon Box…Love this! Play with colour!

Tip: Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je trouwens meteen 15% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *