Ban.do fun op Stationery & Gift

 

YES! Ban.do verkooppunt op www.stationerygift.nl

Een leuk aspect van het runnen van een webshop is het op zoek zijn naar leuke producten en merken.

Een merk wat ik al langere tijd in mijn hoofd had is Ban.do. Een merk uit Los Angeles, Amerika. Het is niet alleen een merk maar het is ook een way of life, een soort lifestyle community. Een stel hippe meiden die 1 doel voor ogen hebben en dat is heel veel fun creëren. Met dat aspect voor ogen ontwerpen zij de leukste spulletjes.

Wat ik nou leuk vind voor mijn shop www.stationerygift.nl is hun stationery. Ze hebben echt super leuke notitieboeken met veel fun aan de binnenkant. In het midden vind je bijvoorbeeld een te gek stickervel en een leuke quote om je een blij gevoel te geven.

De kleurtjes zijn ook helemaal leuk en hip en staat echt prachtig op je bureau. Zo gaaf! Maar in die lijn hebben ze ook gave potloden, tassen, telefoonhoesjes, patches en ga zo maar door. De kwaliteit ligt erg hoog.

Ze verzinnen elke keer weer iets nieuws. Ze zijn je beste vriendin die op een vrijdagavond langskomt met een lekkere pizza en een goeie fles wijn en op een zonnige dag voor heel veel lol op het strand en rondom het zwembad zorgt. Ze willen je laten lachen en je aanmoedigen als je dat nodig hebt, kortom je echt BFF.

Op hun site www.bando.com vind je onder het kopje ‘fun’ echt de leukste gratis downloads, inspiratie om je agenda op te fleuren en ze hebben een blog. Met maar een klein aantal verkooppunten in Nederland, volgens mij zijn er maar 2, ben ik wel heel erg trots dat ik dit merk mag verkopen. Op dit moment hebben we alleen nog stationery ingekocht, maar er komt nog veel meer leuks in de shop, wat een feest! Neem maar eens een kijkje op hun site maar wees gewaarschuwd… het is heel veel FUN!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.