HOT TIP: Sample Sale van Tof Agency in Haarlem

 

Laten we eerlijk zijn girls, shopping is always a good idea!

De sample sale van Tof Agency in Haarlem is nu in volle gang en wat een gave kleding! De kleding die daar hangt komt later pas in de winkel maar je hebt nu al de kans om een paar unieke items te scoren voor hele leuke prijsjes.

Van alle items hangen er een paar stuks en meestal de kleinere maatjes. Wij kwamen rond etenstijd dus het was gelukkig rustig en konden uitgebreid neuzen en gezellig kletsen met Tessa, de eigenaresse. Wat een leuke meid ook! Super energiek, ondernemend en een kijk op fashion.

Alles hangt mooi op kleur dus je kan heel overzichtelijk door de rekken kijken. Mijn oog valt op het merk Comfy uit Copenhagen en het merk doet zijn naam eer aan. Heerlijke lekker zittende kleding waar je blij van word. Tessa geeft tips hoe te combineren en dat is erg fijn.

De merken die je op de sample sale vind zijn van Minus uit Denemarken & Comfy uit Kopenhagen. Beide hele gave merken met mooie stoffen & goeie kwaliteit. Love it!

Met een heerlijke cappuccino als afsluiter was het weer een heerlijk geslaagd shopping event! Wil jij ook graag naar deze sample sale? Het kan nog! Hij duurt tot en met zaterdag! Aanradertje hoor!

Openingstijden: 5, 6 en 7 april van 09.30 tot 20.00 uur en vrijdag 7 april tot 18.00 uur! Op zaterdag 8 april is de sale van 09.30 tot 12.00 uur!! 

Locatie: Energieplein 9 in Haarlem. Het gebouw heeft gele elementen aan de buitenkant! Parkeren kan voor de deur, GRATIS!

www.tofagency.nl
www.minus.dk
www.comfycopenhagen.com

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.