Het is een feit: Stationery & Gift is online!

 

Yeah!

Vandaag is het feest!

Waar ik maanden mee bezig ben geweest is vandaag een realiteit. Ik heb de knop op ‘Online” gezet en daarmee is mijn webshop in de lucht! stationerygift.nl is online!

 

 

Maanden van voorbereiding is hier aan vooraf gegaan en ik ben ongelofelijk trots op het resultaat. Avond na avond zat ik achter mijn laptop dingen uit te zoeken en langzaam kwam er een webshop in zicht. Mijn passie voor schrijven heeft een www gekregen!

Mooie notebooks waar je al je ideeën in kan opschrijven, je dagboek in bijhoud, verslagen in kan maken, recepten in kan bijhouden, grappige quotes wil opschrijven die je tegenkomt, je ‘to do’ lijstjes in afstreept, je gedichten in opschrijft en echt waar, ik kan zo nog een hele pagina vullen. Ik heb een passie voor notebooks. Al van kleins af aan heb ik een dagboek bijgehouden en ik werd altijd al blij van schrijven. Ik ben van mening dat een mooie notebook bijdraagt aan een ‘positive vibe’.

In mijn werk gebruik ik ook elke dag mijn notebook. Ik schrijf bijvoorbeeld bij elk bezoek aan een klant wat ik besproken heb, en streep af wat ik eventueel moet gaan doen. Zelfs met de komst van de iPad blijf ik trouw aan mijn notebook. Call me crazy maar ik moet schrijven.

Het woord ‘stationery’ stamt uit de 13e eeuw en duidde vroeger op de spullen die de ‘stationer’ verkocht. Een  soort boekenwinkel die je meestal kon vinden nabij een universiteit. Naast boeken kon je daar ook schrijfwaren vinden en mooie pennen. Later in de moderne tijd werd het woord “Stationery” meer een etiquette voor het sociaal onderhouden van je relaties. Het schrijven van een persoonlijk woordje werd hierbij centraal gesteld. Laat ik daar nou 200% achter staan. In mijn dayjob ben ik de ambassadrice voor de geschreven wenskaart, een passie voor schrijven in mijn blog en een webshop met mooi schrijfwaren ben ik toch helemaal on fleek qua etiquette!

Omdat mijn webshop & blog samengaan heeft mijn blog dezelfde identiteit gekregen als de shop! Een kleine make-over!

Maar vandaag is het feest, want ik ben online!! En omdat het feest is doe ik dit weekend bij elke bestelling een kadootje!

 

2 Reacties

  1. 4 april 2017 / 14:56

    Ziet er goed uit! Succes met de webshop!

  2. byDawn.nl
    Auteur
    4 april 2017 / 17:32

    Dank je Kim! Lief dat je een berichtje stuurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.