De nieuwste rage: Patches!

 

Grappig om te zien hoe het werkt in fashion-land, dat rages zichzelf herhalen. Wat ooit in was in de jaren 80, komt nu weer terug. Zo zijn de flair pants nu ook weer helemaal in. Toen ik jong was, een jaar of 14, 15 was dat echt helemaal hot! Ik was er nooit echt helemaal een fan van want ik leek er nog kleiner door.

Wat ik wel een leuke rage vind , die nu weer met de golf van tijd in is, zijn de patches. Hoe leuk zijn deze! Ze zijn er in heel veel verschillende stijlen en kleurtjes en het mooiste is om ze te combineren. Zoals ik op deze foto heb gedaan. Ik heb gewoon een oude jeans gepakt en deze erop gestreken. Zo simpel is het. Geen ingewikkelde toestanden met een naaimachine maar gewoon ‘hup’ erop strijken. Easy peasy. Je kan ze op allerlei stoffen items strijken, dus op je tas, jas of op je All Stars!

Ik heb deze gave patches ingekocht voor mijn webshop, die volgende week online gaat. Helemaal leuk toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.