Ik heb groot nieuws!

 

Yes! Ik heb heel groot nieuws!

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik vorig jaar juni gestart met mijn blog. Schrijven is altijd een passie van mij geweest en na de masterclass van mr. Mindset wist ik het zeker en ben ik gestart. Dat artikel kan je hier terug lezen. Ik vind dit zo ontzettend gaaf om te doen en ik ben elke dag weer blij als ik mijn website open om een nieuw artikel te schrijven. Maar ik schreef ook dat ik meer plannen had.

Om mijn ideeën en waardevolle tips op te schrijven geniet ik ontzettend van een mooi notitieboek. Deze sleep ik echt overal mee naar toe. Naast mijn telefoon is dit mijn meest waardevolle bezit. Hoe lekker het papier aanvoelt als ik wat op wil schrijven zijn voor mij kleine geniet momentjes.

De laatste tijd ben ik alleen wat minder aanwezig geweest op mijn blog and I am so sorry. Dit heeft namelijk een reden en dat ga ik nu met jullie delen; ( tromgeroffel )

Ik heb een bedrijf gestart! Jippieeeee! Het is nu officieel; ‘by Dawn Stationery & Gift’ is een feit. Ik ga een webshop openen met super gave en mooie notitieboeken, prachtige pennen en andere leuke hebbedingetjes waar je blij van wordt. Daar ben ik al die tijd zo ontzettend druk mee bezig geweest. En ik kan je zeggen, daar heb je het heel erg druk mee. Van niets iets maken is echt zo ontzettend leuk maar ook heel veel werk. Do what you love and love what you do.

 

 

Ik ben achter de schermen druk bezig met het opstarten van de webshop en dat is me nogal wat. Hoe lang kun je nadenken over een logo? Ik ben er zeker maanden mee bezig geweest. Ik ben absoluut geen twijfelkont maar als het om een logo gaat is het andere koek. Het is het gezicht van je bedrijf, je identiteit, het eerste wat je ziet.

Samen met onderneemster Rixt ( eigenaresse van webshop Kekootje  ) ontwerpen we de mooiste notitieboeken en andere leuke dingen waar ik nog niks over kan vertellen. Stay tuned!! Rixt doet namelijk naast haar webshop ook heel veel ontwerpen. Zij bruist van de ideeën en samen bedenken we de meest gave dingen. Heerlijk om zo samen te werken en te brainstormen.

Onlangs ben ik naar de masterclass Ondernemen geweest van Annic van Wonderen omdat zij de grootste website van Nederland heeft opgezet vanuit haar keuken tafel en dat zijn dingen die mij enorm inspireren. Ze is haar bedrijf begonnen naast haar fulltime baan en dat ga ik dus ook doen. Ik heb haar de hemd van het lijf gevraagd over het opstarten van een bedrijf/website en al haar tips & trics opgeschreven. Zij heeft zoveel praktische tips gegeven waar je veel mee kan en die me dagelijks helpen om steeds weer een stap verder te komen. Ik ben nog niet online maar dat gaat snel gebeuren! Ik vind persoonlijk 1 April een prachtige datum. No joke.

Oh het word zo ontzettend gaaf! Ik zal jullie vanaf nu op de hoogte houden via mijn blog en op mijn andere social media kanalen. Mocht je mij nog niet volgen op Facebook of Instagram kan je dat vanaf nu doen! The word is out!

To be continued!!

 

18 Reacties

 1. Aletta
  4 maart 2017 / 16:52

  Super wat leuk, gefeliciteerd en succes met je eigen bedrijf. 💋

  • byDawn.nl
   Auteur
   4 maart 2017 / 19:47

   Thanks Aletta! Bedankt voor je berichtje X

 2. Angelique
  4 maart 2017 / 19:27

  Super, ben gek op powervrouwen en jij bent er 1! Succes en dikke kus 💋

  • byDawn.nl
   Auteur
   4 maart 2017 / 20:00

   Wow wat een mooi compliment Angelique! Je laat me zweven. Thanks! XX

 3. Monique
  4 maart 2017 / 19:29

  Yihaaa🎈🎊🎈🎉🎈 gefeliciteerd!! Top en ik ga je zeker volgen! Laat maar komen je webshop! Good luck 🍀

  • byDawn.nl
   Auteur
   4 maart 2017 / 20:00

   Thanks lieve Monique! Blij met jou X

 4. Wiets
  4 maart 2017 / 20:27

  Superrrr liefie! Jij bent hier goed in!

  • byDawn.nl
   Auteur
   5 maart 2017 / 10:41

   Lief van je Wiets! X

 5. Tineke
  4 maart 2017 / 21:30

  Supergaaf Amanda!! Top

  • byDawn.nl
   Auteur
   5 maart 2017 / 10:42

   Thx lieverd! X

 6. Gerrie Hendriks
  4 maart 2017 / 23:52

  Super!!
  Amanda wij wensen je veel succes met je bedrijf!!!

  Groetjes, Jaap en Gerrie

  • byDawn.nl
   Auteur
   5 maart 2017 / 10:42

   Hi Jaap & Gerrie,

   Bedankt voor jullie berichtje, wat ontzettend lief! X

 7. 5 maart 2017 / 08:46

  Amanda en Rixt heel veel succes ,wij blijven jullie volgen

  • byDawn.nl
   Auteur
   5 maart 2017 / 10:42

   Lief! Bedankt Wim!

 8. Eric
  5 maart 2017 / 10:21

  Gaaf dat je (eindelijk) deze stap gaat maken! Veel Suc6 en mocht je hulp nodig hebben dan help ik graag.

  • byDawn.nl
   Auteur
   5 maart 2017 / 10:49

   Thx Eric!

 9. Annelies
  5 maart 2017 / 10:23

  Heerlijk Amanda….het enthousiasme spat van je blog af…..zo benieuwd naar je webshop! Succes topper!!

  • byDawn.nl
   Auteur
   5 maart 2017 / 10:43

   Dank je wel lieve Annelies! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.