What’s in my bag tag! #1

 

Na 2 jaar trouwe dienst is het tijd om gedag te zeggen. Bye bye zwarte handtas. Ik was sowieso al op je uitgekeken maar nu je een scheur vertoont in je voering en ik plots een dubbele bodem heb ben ik er klaar mee.

De handtas van de meeste vrouwen is sowieso al een mysterie en ik vraag me echt altijd af wat er allemaal in zit. Aan mijn vriendinnen vraag ik gewoon wat er in zit, of ik kijk er ongegeneerd in. Op de een of andere manier wil ik het altijd even zien. Ik zie het als een schatkist. Verborgen geld, die mooie lipgloss die je al kwijt was, spaarzegeltjes voor die pannenset en als je geluk hebt nog een heerlijk snoepje ( zeg me niet dat je deze van de bodem af pulkt ) Het gaat me te ver om te zeggen dat wat er in je tas zit iets zegt over je persoonlijkheid maar ik denk dat de meeste tassen eruit zien als een georganiseerde gezellige rommel.

Ik heb deze week een nieuwe tas gekocht en dat is echt een feest! Een frisse schatkist die wacht om gevuld te worden. Tijd om de bezemsteel door de oude tas te halen en aangezien ik het altijd fijn vind om in iemand zijn tas te neuzen geef ik nu een kijkje in het mijne.

What’s in my bag?

Ik kan je zeggen dat de inhoud van mijn tas wel een zomer editie heeft en een winter editie. Ik zit momenteel in mijn herfsteditie, want normaal zit er een stuk meer in.

 

 

Mijn Fab portemonnaie  ben ik helemaal verliefd op. Gekocht in Amsterdam in de 9 straatjes. Love it! Voor de rest heb ik voor elke dag van de week een andere lippenstift, het stomme is dat ik altijd dezelfde kleuren koop. Echt absurd. Mijn favoriete sleutelhanger uit Canada.. ik ben een echte patriot en zou het liefste overal de Canadese vlag op plakken. Zo heb ik toch een stukje uit mijn geboorteland bij me.

Ik schrijf nog altijd met een vulpen en heb deze fijne van Pilot in meerdere kleurtjes. Gek op deze pen!

Ik liep jaren met een selfiestick in mijn tas, compleet met afstandsbediening. Nu weet ik inmiddels dat je mega voor gek staat met zo’n paal dus laat maar zitten. De afstandsbediening heeft inmiddels een paar Albert Heijn zegels te pakken gehad. Ik kan er maar geen afstand van doen. Mijn fluwelen tasje van Victoria Secret is een apart verhaal eigenlijk. Deze is namelijk leeg. Waarom je zoiets dan meezeult is de grote vraag.

Mijn ‘Succes’ agenda die ik al heb sinds mijn 19e ofzo en die gaat ook elke dag mee. Voor een online kinda girl ben ik met mijn afspraken nog heel ouderwets. Heerlijk overzichtelijk en loei zwaar.

Ik heb al jaren een zonnebrillen verslaving en heb overal wel een bril. Deze Ray-Ban heb ik ook in 3 kleuren & Stylen. En zo heb ik er nog een paar. Elke gek zijn gebrek.

Afwijkend aan deze inhoud zijn volgens mij de kogel patroontjes. Ik heb een carrière misgelopen, want ik wilde vanaf mijn tienerjaren het allerliefste scherpschutter worden. ( of racecoureur ) Ik heb van mijn vader in Canada leren schieten midden in de Rocky Mountains en dat is wat ik het liefste de hele dag doe. Niet op dieren ( beslist niet!! ) en ook niet op de kermis. Een paar maanden geleden ben ik met een vriend naar de schietbaan geweest en mocht ik los gaan. Wat een topavond!

Voor de rest niks geks, een vork, een stanleymes, neusspray ( want stel dat ik plotseling niks kan ruiken ) en altijd een notitieboek want ideeën zat. Altijd ideeën. Die moet je op kunnen schrijven. Dit mooie notitieboek is van Stationery & Gift…. maar daar binnenkort meer over! Gaaf he met dat goudfolie!?

En jij? Wat heb jij in je tas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.