Heb jij ergens spijt van?

 

In New York is een tijdje geleden een heel groot krijtbord opgehangen waar voorbijgangers op konden schrijven waar ze het meeste spijt van hebben in hun leven. Aan het einde van de dag staat het krijtbord helemaal vol en de conclusie is echt zo bijzonder!

Dit filmpje is me ontzettend bij gebleven en heeft me geraakt. Het zet je weer even met beide benen op de grond en dwingt je om na te denken over jou koers. Ik heb mezelf voorgenomen om altijd het beste en het meeste uit het leven te halen. Leef je mooiste leven en blijf altijd je dromen najagen.. Never settle for less

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.