Een terugblik op 2016

 

Traditiegetrouw hoort het erbij, een terugblik op het afgelopen jaar want morgen begint een nieuwe start. Een hard reset, een nieuw begin. De kerstboom gaat de deur uit, de rommel gaat naar zolder en we kunnen beginnen aan een nieuw jaar. 2017 is een feit! Er gebeurd altijd een heleboel in een jaar, mooi dingen en helaas ook minder mooie momenten. De mindere momenten vergeet ik niet, maar ik blik er niet te lang op terug. Leren van de slechte ervaringen en weer doorgaan. Ik focus me liever op positieve dingen en knip de negatieve dingen los. Laat de negatieve kant niet de zonnige kant overschaduwen.

Wat zijn mijn highlights van afgelopen jaar?

 • Begin dit jaar een week naar de zon in Amerika, lekker cruisen in een cabrio langs de kust, met een snelle boot over de golf van Mexico varen, verse gamba’s eten en veel dolfijnen gezien. Nieuwe plekken ontdekken en ervaren en vooral lekker eten. I love it! Making memories are the best.
 • Ik begon met de masterclass ‘Master your Mindset’ van mr. Mindset. Het beste wat ik voor mezelf heb kunnen doen. Nieuwe inzichten en erachter komen wat je eigenlijk wil en wat je dromen zijn. Maar vooral ook hoe je dromen kunt waarmaken en niet dat het alleen blijft bij een idee. Ik heb daar echt een mooi stappen plan voor gemaakt en kan het iedereen aanbevelen.
 • In juni begon ik met mijn blog! Uren en uren achter de pc en met behulp van youtube mijn eigen website gemaakt. Één van mijn passies is altijd schrijven geweest en door de inzichten van mr. Mindset heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn blog. Ik vind het heerlijk om te schrijven en om leuke ideeën te delen.
 • Een gave roadtrip door Frankrijk waarin ik erachter kwam dat Normandie echt prachtig is! Heerlijk samen met mijn vriend genieten van mooie landschappen, lekker eten en elkaar.
 • Genieten van de mooie en gezellige avondjes en etentjes met mijn vriendinnen. Wijntjes drinken en lachen kunnen we als geen ander en wat is dat altijd een feest. Ik koester dit soort momenten!
 • Elke dag is het weer een feest om met mijn liefste collega Bo te werken. We zijn meer vriendinnen dan collega’s en we hebben zo’n lol! Blij dat zij in mijn leven is en elke dag weer een smile op mijn gezicht tovert.
 • Begin oktober kwam de haardkachel en die hoort absoluut bij mijn highlight of the year! Wat is dat een heerlijk ding! De warmte die hij geeft is niet eens te vergelijken met de verwarming. Elke avond is het weer een feest als hij aangaat. Van dit soort dingen kan ik heel blij en gelukkig worden.
 • Erachter komen dat je huis toch wel heel erg fijn is. Begin dit jaar stond ons huis te koop en dat gaf plotseling veel onrust. Elke dag zoeken op Funda naar een nieuw paleis en de vraag of we in Sneek wilden blijven of niet. Ik zou het liefste naar het westen verhuizen en mijn lief naar het noordoosten. Oeps! Plotseling zit je in een spagaat en daar werd ik heel zenuwachtig van. Heerlijk om dan een knoop door te hakken en te beseffen dat het thuis fijn is. ‘Op de plaats rust’ gevalletje.

Wat zijn jou beste momenten in 2016?

 

1 Reactie

 1. Bo
  2 januari 2017 / 13:59

  Wat een heerlijk stuk om te lezen! Vooral ook omdat je zo lekker makkelijk en leuk schrijft!

  Ik ben ook elke dag mega blij met jou, en je telefoontje met oud en nieuw was, verrassend en verbindend! I love uu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.