Kerstkaarten

kerstkaart-3

 

It’s the time to get jolly en ik ga kerstkaarten schrijven!

Ik heb mijn keuze gemaakt voor dit jaar en heb de mooiste exemplaren weer in huis. Uiteraard zijn ze van Hallmark Cards. Het schrijven kan gaan beginnen! Voor iedereen een persoonlijke boodschap want dat vind ik wel het belangrijkste van een kerstkaart. Als ik kerstkaarten ga schrijven zorg ik dat ik een gezellig kerstsfeertje heb. Gezellig naast de kerstboom met een heerlijk kopje koffie en ik pak mijn mooiste pen.

Ik hoor wel eens mensen zeggen dat ze geen kerstkaarten meer gaan sturen en dat moet iedereen uiteraard zelf weten, maar het is zo leuk! Bij mij thuis krijgen alle kaarten een mooi plekje op het dressoir of soms hang ik ze op aan een slinger maar ik kijk er elke dag naar. Ik heb nu al een aantal prachtige exemplaren ontvangen en van mijn familie uit Canada krijg ik altijd hele mooie met glitters en de prachtigste teksten. Love it!

front

 

Ik neem de tijd om voor iedereen die ik een kaart stuur een persoonlijke boodschap te schrijven. Misschien voor een vriendin die een hele mooie prestatie heeft geleverd afgelopen jaar, of iets anders heeft beleefd of juist iets moois van plan is in het nieuwe jaar! Alleen je naam is ook maar zo saai.

Ik wens eigenlijk iedereen altijd het beste en niet alleen met kerst maar ik zie het wel als een tijd voor samenzijn met je vrienden en familie. Daar hoort ook een mooie boodschap bij. Je gaat ook niet in een overall aan het kerstdiner zitten? Precies. Er zijn soms dierbaren die je niet vaak ziet vanwege de afstand of vanwege een drukke agenda maar dat wil niet zeggen dat ze uit je hart zijn en dan is het fijn om met de kerst een lief berichtje te sturen. Ze kunnen niet allemaal op je kerstdiner aanschuiven.

 

kerstkaart1

thumb_img_0379_1024

 

Alle kaarten krijgen een persoonlijk tintje en ik versier de envelop met een mooie zegel of schattige stempel. Dit jaar heb ik de wax stempels van de HEMA in het zilver, en de stempels van Hallmark. Deze hebben verschillende stempels met leuke teksten in lettertypes. Too cute! Zo word het openmaken ervan al een cadeautje!

Have a Merry Christmas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *