Books: Leef je mooiste leven

 

 

img_0359

 

Zoals de meeste van jullie misschien wel weten, of eerder hebben gelezen, ben ik een fan van Michael Pilarczyk. Hoewel ik altijd nog even moet opzoeken hoe ik zijn achternaam schrijf is hij voor mij een inspirator, een soort mentor, een lifestyle coach. Hij kent de klappen van de zweep en zijn zienswijze over je mooiste leven leiden spreekt mij enorm aan omdat hij spreekt uit ervaring en hij heeft vele wetenschappelijke studies onderzocht hoe je je gedachtepatroon kunt aanpassen om succesvoller en gelukkiger te worden.

Dat vind ik persoonlijk het belangrijkste, je kan zoveel dingen roepen of oplezen uit een boek maar als je spreekt uit ervaring heeft dat zoveel meerwaarde. Ook heeft hij zelf van vele inspirators vanuit de hele wereld begeleiding en coaching gehad die zijn eigen leven ook enorm verrijkt hebben. Deze kennis deelt hij graag en ik ben hem daar best dankbaar voor.

Wil jij ook succes hebben in je leven en je dromen werkelijkheid laten worden? Ja toch?

Ik hoor veel mensen zeggen dat ze wel iets willen, of iets missen in hun leven maar niet precies weten hoe en wat en doen er vervolgens niks mee. Hoe zonde is dat! Voor je het weet is er alweer een jaar voorbij zonder dat je echt gedaan hebt wat je graag had willen doen. Herken jij dat in jezelf? Je begint ergens aan vol goeie moed maar na een paar dagen of misschien weken verlies je uit het oog wat je doel nou was en word je opgeslokt door alle dingen die er in je leven gebeuren en je denkt laat ook maar. Je mist een concreet doel.

Dat punt heb ik ook ooit gehad, ik mistte een doel. Toen heb ik me ingeschreven voor de masterclass ‘Master your mindset’. Deze masterclass is speciaal bedoelt om je, met behulp van je eigen gedachten,  te laten inzien wat je nou graag zou willen doen in je leven en hoe je dat om kan zetten naar een concreet doel, je eigen missie. Ik kan je zeggen dat het echt zo’n meerwaarde is geweest in mijn leven en concreet heeft geleid tot het starten van mijn blog en ik ben nog met zoveel andere dingen bezig die nog gaan komen. Ik heb er eerder een blog over geschreven hoe die ervaring was.

Heb je het nieuwste boek van Michael al gelezen?

‘Leef je mooiste leven’ ligt bij mij binnen handbereik omdat hij hierin concrete tips geeft om je doelen en successen te halen. Geen vage omschrijvingen maar echt concreet een 12 stappen plan om jou te helpen je doel te bereiken. Of dat nou is om je eigen bedrijf te beginnen, of gewoon je leven zo in te richten zoals jij dat wilt. Jou doel, jou missie. Deze 12 stappen kan je toepassen op elk gebied in je leven.

Schrijven is altijd mijn passie geweest maar ik deed er eigenlijk nooit iets mee. Het lag in mijn onderbewustzijn te pruttelen en te wachten tot ik er zelf iets mee zou gaan doen. Daar helpt Michael je dus mee. De beste versie van jezelf worden en je passie en dromen te ontdekken die je echt allang in je hebt maar die je zelf nog niet gevonden hebt.

 

” Omring jezelf met mensen die in je geloven, die eerlijk en oprecht regen je zijn.

Mensen die je aanmoedigen als jij bijna wilt opgeven en die jou de beste versie van jezelf kunnen maken. ” 

 

Ik kan het iedereen aanbevelen puur en alleen al om jezelf de ervaring te geven wat je eigen ‘mind’ kan doen. Elke avond op de bank hangen en wachten tot die droom voorbij komt is echt zo zonde van leven. De kans die dan voorbij komt mis je zelfs omdat je de focus er niet op hebt. Je kijkt immers tv. Ook het leven op je mobiele telefoon gaat je niet verder helpen. Natuurlijk is het leuk om te kijken wat andere mensen doen, maar is het niet veel leuker om zelf een leuk leven te gaan leiden?

Michael zijn nieuwste boek, leef je mooiste leven, is verdeeld in 4 delen. In het eerste deel vertelt hij eerst zijn eigen verhaal. Ik kan je zeggen dat een inspirerend verhaal is. Hij vertelt over zijn jeugd, zijn opleiding, zijn droom om DJ te worden en hoe hij dat uiteindelijk ook is geworden. Iedereen heeft een droom, iets wat je graag zou willen doen, of willen zijn en je voelt je verbonden met zijn verhaal. In het 2e deel beschrijft hij de filosofie voor succes en geluk. Hoe de kracht van je eigen gedachte werkt. Super interessant! In het 3e deel vertelt hij veel wijsheden die hij ook verteld in de masterclass ‘Master your mindset’ en in het 4e en laatste deel geeft hij de concrete strategie. De sleutels om die deur te openen om je mooiste leven te leiden.

Wil jij ook op reis naar je mooiste leven? Dit boek gaat je zeker helpen!

Het is te koop in verschillende boekenwinkels maar je kan m ook online scoren met deze link.

Enjoy the journey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *