Hotspot: by Lima in Haarlem

fullsizerender-2
Instagram by Lima

 

Mocht je binnenkort een dagje gaan winkelen in Haarlem dan heb ik echt een gouden tip voor je, en daar ga je me heel dankbaar voor zijn! Dit is een absolute hotspot.

Als je lekker wilt lunchen of gewoon gezellig iets wilt drinken moet je absoluut hier zijn. Aan de Zijlstraat 65 vind je by Lima. Te leuk tentje!! Ik kom hier zelf super graag en dat kan op elk tijdstip van de dag. Je kan er heerlijk ontbijten, lunchen, gebakjes eten of zelfs een high tea bestellen. Heb je geen tijd om uitgebreid te zitten? Je kan al het lekkers ook gewoon meenemen!

By Lima is biologisch, veganistisch, vegetarisch maar bovenal super lekker! Heerlijk zonder schuldgevoel snoepen want hun uitgangspunt is echt puur en lokaal. Geen e nummers en zo weinig mogelijk suiker. Yihaa hoe fijn is dat? Je kan gewoon 2 taartjes bestellen dus.

Ze hebben ook heerlijke sandwiches van het lekkerste brood, gluten vrij of zuurdesem vrij, er is genoeg keus. Soepen, wraps, zoete aardappelfrietjes..

Loopt het water al in je mond?

De specialiteit van by Lima zijn wat mij betreft absoluut hun taartjes.. Lemon Pie, Pumpkin pie, Pecan Pie, Vanilla Pie…. Mmmm en zo veel meer! Ze zijn een lust voor het oog, zo mooi zijn ze versierd met lieve bloemetjes en allerlei andere gezellige dingen. By the way, je kan ook een heerlijke Pie bestellen en er thuis van genieten, als je een verjaardag hebt bijvoorbeeld of gewoon in je eentje als je daar zin in hebt. De juices komen uit de slowjuicer en zijn lekker fris van smaak en zo super gezond. Ik heb ergens gelezen dat ze een eigen stukje grond hebben waar ze zelf hun groente en kruiden groeien.

Bij by Lima kan je ook terecht voor leuke notitieboekjes, de leukste wenskaarten en andere schattige hebbedingetjes die je niet overal tegenkomt, dus zelfs voor een cadeautje zit je hier goed. De inrichting is gemaakt van Haarlems hout en overal liggen zachte kussens waar je lekker tegenaan kan zitten. Er zijn genoeg stopcontacten dus het is ook nog eens een fijne werkplek.

Zin in een borrel? by Lima schenkt biologische wijn en je kan er een heerlijk borrelplateau bij bestellen.

 

 

fullsizerender
Instagram by Lima

 

fullsizerender-4
Instagram by Lima

 

fullsizerender-3
Instagram by Lima

 

fullsizerender

 

By Lima
Zijlstraat 65
2011 TL Haarlem
Tel 023-5762593
http://Facebook.com/bylima.haarlem

Openingstijden
Elke dag van 08.00 tot 20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.