Love this: Quotes kaarten van Hallmark Cards

fullsizerender
Bron: Instagram Hallmark Cards

 

Zeg nou eens eerlijk, wat is er nou leuker dan een geschreven kaartje op je verjaardag? Of als je je even niet zo lekker voelt dat je opgefleurd word met een lief kaartje? Of een lieve kaart omdat je net geslaagd bent voor iets waar je veel energie in hebt gestoken? Ik ben gek op het versturen en krijgen van kaartjes ( voel me stiekem ook wel een beetje een kaartjes ambassadrice) Je geeft hiermee aan dat je echt om iemand geeft en zo veel attenter dan een WhatsApp berichtje. Hoe leuk is het om een kaart uit te zoeken voor iemand?

Hallmark Cards heeft heel vaak een nieuwe kaartenlijn en nu is de serie ” Quotes” vers van de pers. Zo ontzettend gaaf, deze moet ik gewoon met jullie delen.

De kaarten zijn er in verschillende pasteltintjes; roze, mint, zachtblauw & wit. In verschillende lettertypes is de ‘Quote” er met gouden letters opgedrukt. Zo krijg je verschillende stijlen en elke kaart heeft zijn eigen unieke uitstraling. Voor elke gelegenheid kan je een kaart uitzoeken en er zijn Nederlandse & Engelse teksten. ” Jij bent gekker dan gek” of ” Ik ben hoteldebotel stapeltjes gek op jou”. Te lief toch?!

 

img_7220

 

img_7219

 

De kaarten zijn verkrijgbaar in diverse speciaalzaken waar je ook tijdschriften, boeken etcetera kan kopen. De kaart kost 2,75 en er zit een mooie envelop bij die uitnodigt om te pimpen met bijvoorbeeld een leuke stempel of met een zegel. Zo wordt het versturen van een kaart een super leuk feestje! En vergeet niet, als je zelf veel kaartjes verstuurd krijg je er altijd een paar terug!

Just send it with a smile!

Super leuk; Ik mag in samenwerking met Hallmark Cards een setje ” Quotes” kaarten weggeven. Ga naar mijn Facebook pagina om te kijken hoe je mee kan doen!

2 Reacties

 1. Julia
  18 juni 2017 / 22:25

  Weet je waar je deze online kunt kopen? Ik vind ze niet op hallmark. Wil ze wel graag hebben šŸ™‚

  • byDawn.nl
   Auteur
   19 juni 2017 / 11:48

   Hi Julia!
   Nee dat klopt hoor, deze collectie kan je niet online vinden maar wel bij een Primera of een Read Shop!
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.