Book: Rens Kroes on the go!

img_0239

 

Miss powerfood is toch echt wel Rens Kroes. Zij kan van een saaie aardappel en een rode biet de meest lekkere dingen maken!

Ik kreeg haar eerste kookboek een aantal jaren geleden en begon met haar spannende recepten te experimenteren. Het was ook echt een experiment want van heel veel ingrediënten had ik nog nooit gehoord. Laat staan de gekste combinaties. Ik bedoel, zou jij kunnen bedenken dat je met een courgette en cacao poeder de allerlekkerste brownies kan maken? Ik niet hoor en ik vind dat mega boeiend. Als je dan je hele schaal brownies opeet dan heb je je 2 ons groente wel gehad. Ik vind dat humor!

Sinds ik de boeken van Rens heb begin ik ook al met ” gekke” dingen te experimenteren. Bijvoorbeeld met gember en peper in mijn thee en soms een beetje kurkuma poeder. Hmm say what? Ja kurkuma poeder, ook zoiets wat we al jaren in onze keukenla hebben liggen maar je bijna niet gebruikt. Volgens Rens is dat een super ontstekingsremmend poedertje.

Met een drukke baan, veel sporten en van alles en nog wat heb ik weinig tijd om de keukenprinses uit te hangen. Het nieuwe boek van Rens was dan ook voor mij een doeltreffer. Rens on the go! Een boekje vol recepten die je vooraf kan maken, bewaren en meenemen naar je werk. Love it! Op zondag heb ik daar wel tijd voor en vind het ook leuk om te doen. Zo lang ik mijn mooie Boho-Tiffin kan gebruiken ben ik al happy. Mealpreppen is helemaal hot! Als je onderweg bent en je wil niet zwichten voor de pistolets bij de benzinepomp dan is Rens your woman!

Afgelopen Zaterdag was Rens in Hoorn bij Boekhandel Stumpel om haar nieuwe boek te promoten. Dat vond ik wel even geinig om te combineren met de aanschaf. Hoe gaaf is dat dat je haar dan ook nog even kan ontmoeten? En daar stond ze te shinen in de boekhandel! Haar huid glimt en ze ziet er gewoon prachtig en gezond uit! Ik gaf haar mijn nieuwe powerfood boek en ze schreef er een lief kort verhaaltje in.

img_8877

 

fullsizerender

 

img_8856

 

Als jij je bezig houd met vragen zoals wat je nou anders kan meenemen naar je werk dan een boterham met kaas, hoe je vooral niet zwicht voor die croissants bij de bakker dan is dit boekje vol recepten helemaal jou ding!! Je vind er ontbijt recepten, tussendoortjes, lunchgerechten en lekkere smoothies. Allemaal handig om mee te nemen!

Rens Kroes on the GO!  koop je voor nog geen 15 euro!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *