Mijn herfst wishlist

Vroeger maakte ik altijd moodboards met knipsels uit bladen van mooie kleding, quotes en andere inspiratiefoto’s. Mode bekijken van de celebrities, huizen met mooie interieurs, ik zat hele middagen te knippen en te plakken. Blij werd ik er van! Ik hou van mooie dingen.

Nu kijk ik veel op Instagram en Pinterest voor leuke inspiratie foto’s. Als ik niet een beetje oplet zit ik uren naar mijn schermpje te staren. Oepsie! Je doet er zoveel inspiratie op het is bijna het leukste om te doen. In plaats van knippen en plakken kan je nu ook heel makkelijk een online moodboard maken! Voor mijn blog is dat hartstikke leuk, maar ouderwets knippen en plakken heeft ook wel iets.

De herfst is zo’n lekker seizoen. Ik ben er gek op! Lekkere warme truien en mooie zachte sjaals zijn dan ook zo fijn om te dragen. Je huis weer een beetje anders inrichten, mooie kleden op de bank, kaarsjes en de haardkachel aan! Heerlijk toch. Niks geen herfstdip. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook een beetje shoppen. Hoort erbij!

Qua mode vind ik de herfst echt fijn. Ik hou van rustige kleuren en mooie sweaters. Leren jasje is een absolute musthave, dat kan echt overal bij! Als je een lief jurkje aan hebt maakt dat het meteen lekker stoer. Een oversized sweater met een strakke jeans eronder of een mooie panty en stoere boots. Love it! Grijs, zwart, beige zijn toch wel mijn lievelingskleuren.

Ik heb mijn herfst wishlist gemaakt. Wat is jou fave?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.