Pupa Milano!

img_0213

 

Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe make up. Genieten geblazen van een mooie nieuwe lipgloss en wat een feest als ik een nieuwe mascara koop! Die fijne geur… Ik hou er van!

Onlangs was ik op zoek naar een nieuwe foundation. Hoewel ik best trouw kan zijn aan een merk vind ik het ook super leuk om nieuwe merken uit te proberen. Zo kwam ik uit bij Pupa Milano. Ik had al eens gehoord van dit Italiaanse merk en nu werd me dit geadviseerd. Like it! Wat me meteen al opvalt is het felle rood. Expressieve kleuren en het doet me denken aan rode lipstick en zwarte killer heels. Hoewel ik zelf altijd voor naturel tinten ga vind ik dit echt een hele vrouwelijke uitstraling hebben. Typisch Italiaans en daar hou ik wel van!

Er zijn verschillende varianten foundation van Pupa maar ik wil graag een matterend effect en geen glimmende laag op mijn gezicht. We komen uit bij Pupa Antricaccia. Deze foundation is geschikt voor alle huidtypen maar dekt ietsje meer en heeft geen glimmend effect. Hij heeft een medium beschermingsfactor voor de zon en is hyppoalergeen.

De Antitraccia blijft de hele dag zitten en voed de huid met Vitamine E bestanddelen zonder het masker effect. Ja, want we hebben een hekel aan dat masker effect. De crème is heel zacht en voelt ook totaal niet vettig aan. Het smeert heel fijn uit doordat hij lekker vloeibaar is en mijn huid voelt niet droog of trekkerig. Er zijn 6 verschillende tinten. Ik kom uit op de nummer 2, light beige.

img_0217

 

De verpakking vind ik mooi! Een fraai gevormd flesje met een handig klik pompje. Zo komt er geen zuurstof bij en je kan heel makkelijk doseren. Hij is niet heel licht maar dat hoeft ook niet, ik ga m niet in mijn handtas meenemen.

img_0215

 

Ik heb me laten adviseren bij drogisterij Sandra in Wormer. De meiden daar hebben er echt verstand van en proberen van alles bij je uit om je perfecte product te vinden. De Pupa Milano Antitaccia kost 31 euro maar wat een goeie koop. Hij doet wat hij belooft en mijn gezicht word er niet glimmend van, dus een aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.