Yep! 10 tekenen dat je echt ouder word. Sorry!

img_7125

 

Ik ben een kei in mezelf voor de gek houden. Met eten ben ik er zelfs extreem goed in.  Donuts, blokjes kaas, wijntjes.. you name it! Ik heb er een heel goed excuus voor waarom je het niet moet laten staan. Je traint het er immers wel weer af, morgen weer een balansdag en zo heb ik er nog wel een paar, maar goed daar hebben we het nu niet over. Het onderwerp ouder worden, laten we het daar eens over hebben. … In mijn hart ben ik nog steeds ergens eind twintig en zo voel ik me ook echt…

Tot mijn laatste verjaardag. Die hakte erin. Een gezellig avondje met vriendinnen voelde ik plotseling twee dagen later nog steeds. Huh? Zie ik daar nou een diepere rimpel? Het besef sluipt er heel langzaam in.. Natuurlijk kan je het ouder worden ook omarmen maar ik kijk er toch met een scheef oog naar. Ik ben er niet zo van. Maar het is onvermijdelijk. Plotseling besef je dat je met bepaalde dingen wat anders omgaat dan je ooit deed. Je denkt ineens anders over bepaalde zaken en gaat wat luchtiger om met dingen waar je je voorheen drukker over maakte. Herkenbaar? Yep, dat is m! de sluiper genaamd  “ouder worden” .

Ik las laatst een artikel waarin tekenen werden genoemd waaraan je dat merkt… En toen wist ik t. Yep, ik word ouder. HELLUP! Hou je vast! Ik heb de 10 leukste voor je onthouden. Als jij jezelf hierin herkent, dan komt die sluiper ook dichtbij:

  1. Als jij je nog 28 voelt maar je merkt dat jonge mensen ‘u’ tegen je beginnen te zeggen.
  2. Uncoolness is de nieuwe coolness! Maar ja, weten zij veel!
  3. Een avondje doorzakken gaat niet meer. Ja het gaat nog wel, maar dan met 4 wijntjes en 2 spa rood. En die voel je na 2 dagen nog
  4. Je oogleden beginnen een beetje te hangen. Of je borsten. Of allemaal tegelijk.
  5. Je begrijpt waarom Botox is uitgevonden. Maar als je daaraan gaat beginnen is het einde zoek.
  6. Je raakt niet in paniek als vriendinnen niet meteen terug appen.
  7. Je doet alleen dingen die je echt heel erg leuk vind óf mega veel geld opleveren.
  8. Je valt op oudere mannen maar die zijn nu van je eigen leeftijd.
  9. Je overweegt een schoonheidsslaapje om 12 uur.
  10. Je bent een stuk knapper met een snapchat filtertje

Herkenbaar? Ik zal maar niet vertellen dat er aan het einde van het artikel reclame werd gemaakt voor Tena. Ja echt.

Er stonden wel 40 redenen waaraan je kon merken dat je ouder werd, gelukkig herkende ik mezelf in meer als de helft niet dus ik zit gelukkig nog veilig.  AHUM. Weet jij er nog een paar? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *