Love this: de SportsWear lijn van Beyoncé!

ivy-park-1

Waarschijnlijk wisten jullie dit al lang maar in April dit jaar lanceerde Beyoncé een sportieve kledinglijn. Ivy Park ” Ivy park empowers women tough sport- no matter what your sporting ability or body shape” Yeah! Hoe cool is dat? Beyoncé houd rekening met de vrouw want de collectie is verkrijgbaar vanaf maat XXS t/m XL.

Nice facts: De naam Ivy komt van haar dochter, genaamd Blue Ivy Carter, en Park, staat voor Parkwood Park in Houston waar ze vroeger altijd sportte. Ik las in een interview dat ze in dat park heeft leren doorzetten doordat ze vroeger vroeg moest opstaan om daar te sporten. Ze ging daar over haar grenzen heen omdat ze haar ouders niet wilde teleurstellen. Als ze in dat park was dacht ze aan haar dromen en wilde nooit opgeven om haar dromen na te jagen. Ze verteld ook dat voordat ze een moeilijk moment heeft in haar leven, of vlak voor ze op t podium moet ze terug gaat of denkt aan dat park. Vandaar ook haar slogan ” Where is your park? ” Ze wil door middel van deze kledinglijn vrouwen stimuleren om te durven, grenzen te verleggen en vooral om door te gaan. I love it!

ivy-park-2

ivy-park-3
@ Ivy Park

Begin dit jaar publiceerde het Britse magazine ‘the Sun’ een artikel over dat de kleding in Sri lanka gemaakt wordt onder erbarmelijke omstandigheden en voor een zeer laag loon. De mensen achter Beyoncé weerlegden deze beschuldigingen door te laten zien dat er een wereldwijd programma is opgezet om fabrieken en de mensen die daar werken een goed leven te geven. Ze verdienen de helft meer dan het minimum salaris en er word goed gelet op arbeidsomstandigheden.

Fijne hardloopshirts & tights, gave petjes, stoere sportbh’s. Whaaaa super cool! Ik ben stapelgek op mooie sportitems en het is toch een feestje om iets leuks aan te trekken als je gaat sporten? Talk about mindset!

De items zijn verkrijgbaar bij Zalando. Check it out!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.