Beauty: my daily Favourites

Chanel

 

Als special member van Douglas parfumerie vind ik het heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen. Een nieuwe gezichtscrème, of een nieuwe kleur nagellak, heerlijk toch? Ik vind het een kadootje voor jezelf en heel belangrijk. Elke vrouw verdient dit. s’ Morgens opstaan en fijne producten gebruiken maakt elke dag tot een feestje! Ik kan er in ieder geval ontzettend van genieten.

Ik krijg regelmatig een mailtje met daarin de nieuwste items en meestal met een aanbieding erbij. Love it! Omdat ik voor mijn werk altijd in een winkelcentrum moet zijn is er meestal wel 1 in de buurt en kan ik even snel gaan kijken. Dan weet je het wel he, dan heb je het al gekocht voordat je de winkel ingaat.

Wat betreft mijn parfum ben ik redelijk honkvast en zal deze niet zo snel wijzigen. Ik heb er 2, 1 voor doordeweeks en 1 voor het weekend. Een geurtje is zo ontzettend persoonlijk en ik kan ook iemand herkennen aan een parfum luchtje, Leuk is dat.

Een goeie gezichtsreiniging is echt heel erg belangrijk. Je kan liters water drinken om jezelf gezond van binnen te houden maar als je gezicht niet goed reinigt heeft dat water drinken weinig zin. Je gezicht word de hele dag blootgesteld aan vervuiling van buiten. Roetdeeltjes van auto’s ( ja echt ) maar wat denk je wat er allemaal uit de lucht dwarrelt? Als je na een dagje shoppen je gezicht met een tonic en een watje schoonmaakt, zal je zien, is het gewoon zwart. Jakkes! Ik gebruik om de dag de mousse douceur van Chanel. Lekker onder de douche. Je gebruikt er maar een heel klein beetje van dus het lijkt een hele uitgave maar je doet er zeker wel een jaar mee. Het is een lekkere schuim die je gezicht echt heerlijk verfrist en je wordt er lekker schoon van. Aanradertje!

Voor mijn dagelijks gebruik en als ik de deur niet meer uit hoef, gebruik ik micellair water van Garnier om alle make up en andere toestanden van mijn gezicht te halen. Lekker fris en niet duur.

Mousse Douceur Chanel

Micellair water

 

Mijn gezichtscrème wissel ik wel vaak af. Ik heb eens gelezen dat als je elke dag dezelfde crème gebruikt je gezicht een beetje lui word en niet meer zelf hersteld. Klinkt vrij logisch vind ik, dus dan kan ik daar mooi mee experimenteren! Op dit moment gebruik ik Energie de Viè van Lancôme. Ik heb er al eens over geschreven maar ik vind dit echt een fijne crème. Hij zit in een pompje dus de crème blijft ook goed. Er komt immers geen zuurstof bij wat je met een potje wel hebt. Hij is lekker verfrissend en ik gebruik deze morgens en avonds. De crème is niet vet en trekt heel snel in je huid. En wat ik belangrijk vind, hij ruikt lekker! Eigenlijk heet het meer een liquid fluid want een crème is naar mijn idee wit.

Lancome-Energie_De_Vie-The_Smoothing_Glow_Boosting_Liquid_Care

Na mijn dagcrème gebruik ik de BB crème van Estee Lauder. Wat een fijn product is dit zeg! Je hebt er maar heel weinig voor nodig maar je gezicht straalt meteen en krijgt een frisse zonnige gloed. Je hebt geen foundation nodig en bovendien zit hier een zon bescherming factor in. Voor mij heel handig want ik zit heel veel in de auto en als die zon op het raam schijnt heb ik dat echt nodig! Halverwege de dag kan je huid een beetje gaan glimmen dus ik heb altijd een lichte poeder in mijn tas. Ik gebruik de matte poeder van de Hema. Top!

Estee_Lauder-Gezichtsmake_up-DayWear_Sheer_Tint_Release_SPF15

Make up gebruik ik zeer weinig. Een goeie mascara is voor mij wel heilig. Ik wissel deze ook wel eens af maar ben eigenijk wel een trouw gebruiker van de Lancôme Hypnose Drama. Ruikt super lekker en heeft een fijne borstel om je wimpers mooi mee te modelleren. Ze geven je echt dat drama effect. Je mag je ogen best laten zien! Less is more vind ik altijd en schoonheid zit voor mij in een natuurlijke uitstraling en daarom gebruik ik ook niet veel andere dingen. Ik ga niet voor de waterproof versie, ik zwem overdag niet en ik probeer ook niet te huilen dus ik heb geen waterproof nodig. Is er ook heel moeilijk af te halen!

 

Mascara

Ik heb allerlei lippenstiften en lipgloss van de mooiste merken en de mooiste kleuren. Maar als ik zie wat ik elke dag gebruik?! De pearl shine van Labello. Ik kan niet zonder en deze heb ik echt overal. In de auto liggen er wel 3, in elke tas wel 1, in de keukenla, yep, overal. Ik vind de roze gloed die het geeft zo mooi! Daar kan geen Chanel aan tippen!

Heb jij een lekkere tip? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.