Book: Huidpijn van Saskia Noort

IMG_7320

 

We hebben allemaal een duistere kant. Maar wat als die ineens in de spotlight staat?

Dat is de introductie van dit nieuwe spannende boek van Saskia Noort….

 

 

Voor mijn gevoel heeft heel Nederland dit spannende boek al gelezen maar dat weerhoud mij er zeker niet van om hier iets over te schrijven. Ik kreeg dit boek te leen van mijn lieve vriendin uit Den Bosch en ze vertelde me dat ze hem in een paar dagen had uitgelezen. ” Je bent gewaarschuwd hoor!” zegt ze. Boekenworm als ik ben kan niet wachten om hierin te beginnen.

Ik las dit boek afgelopen week in een paar uurtjes uit, lekker buiten in de tuin in mijn heerlijke relax stoel met een wijntje erbij. Ze had gelijk, ik kon het boek inderdaad niet wegleggen. Normaal gesproken ben ik niet van de literaire thrillers maar ik kan dit boek zeker aanbevelen. Ik zat meteen in het verhaal en mijn fantasie ging er flink op los!

Het boek gaat over Anne, een bekende Nederlandse populaire televisie presentatrice, met een duister randje die dolgraag moeder wil worden. Misschien een beetje te graag maar je voelt wel meteen sympathie voor haar. Ze dreigt haar grote liefde plotseling te verliezen en haar duistere kant komt naar boven. Ze gaat allerlei gekke dingen doen. Omdat ze bekend is wordt dit natuurlijk breed uitgemeten in de pers en ze dreigt niet alleen haar vriend te verliezen maar ook haar geloofwaardigheid. Wat zou daar gebeurd zijn vraag je je nu af he?

Ik kan natuurlijk niet teveel over dit boek vertellen wat je zou het echt zelf moeten gaan lezen. De meeste mensen zijn alweer terug van vakantie en is dit boek dus niet meer zwembad materiaal maar lekker buiten in de tuin, met een wijntje erbij! Bestellen!! 

Laat je weten wat je ervan vind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *