Love this: de Boho-Tiffin

IMG_7269

 

Af en toe kom ik iets tegen waar ik echt super blij van wordt! In plaats dat voor mezelf te houden deel ik dat graag met jullie! I love happy things! De Boho-Tiffin!!  Maar wat is het? Het zijn dus 3 lunchboxen in 1! Fashion for food en een absolute must have!

FullSizeRender

Bron: Instagram Boho-Tiffin

In Nederland kende we de oersaaie broodtrommeltjes, boterhamzakjes en plastic bakjes. Natuurlijk erg praktisch maar niet echt gezellig eten zo he? Omdat ik voor mijn werk altijd onderweg ben heb ik al de nodige verzameling aan plastic bakjes en smoothie bekers. Wel met een leuk gekleurd dekseltje natuurlijk maar niet echt heel leuk. Ik eet praktisch geen boterhammetjes meer en heb vaak een salade bij me, lekker vers fruit en iets anders wat ik bijvoorbeeld gebakken heb. My healthy lifestyle!

Ik kwam de Boho-Tiffin op Instagram tegen en ik werd er meteen blij van. Bestellen! Gister kreeg ik m binnen. Hoe gaaf! Kijk die kleurtjes! Hier word ik dus echt heel blij van. Het roestvrijstaal is ook van goeie kwaliteit, dat voel je meteen. Lekker licht en dus handig in gebruik. En prachtig met die hanger! Er zijn verschillende dessins waar je uit kan kiezen en er is ook een tiffin met een andere maat, voor als je een grotere hoeveelheid mee wilt nemen.

De oorsprong van de Boho-Tiffin is al eeuwenoud en komt uit India. De tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd, ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur. Tiffin betekend tweede ontbijt of lunch en is ontstaan in British India. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en vervoeren van heerlijk, huisgemaakt Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks zo’n 175.000 tiffins rondgebracht door zo’n 4000 Dabawalla’s, tiffin koeriers.

Ze zijn super handig om mee te nemen als je, zoals ik, altijd onderweg bent, of een dagje naar het strand gaat, you name it! Ik zeg een must have. Chantal, de eigenaresse van Boho-Tiffin heeft haar eigen draai gegeven aan deze tiffin’s namelijk Ibiza style. Weet je wat ook zo leuk is? Als je bij haar op de site de tiffin besteld kan je je er een hanger bij uitzoeken en een netbag in de kleur die jij wilt. Dat krijg je erbij! Dit noem ik nou innovatief!

 

Bron: Instagram Boho-Tiffin
Bron: Instagram Boho-Tiffin
Bron: Instagram Boho-Tiffin
Bron: Instagram Boho-Tiffin

Ik heb mijn Boho Tiffin besteld bij Bol.com en daarbij kreeg ik een roze hanger bij en een roze netbag. Precies hoe ik t leuk vind. Aanradertje hoor deze Boho Tiffin! Ik kan niet wachten om m te gebruiken!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.