Love this: Dille & Kamille

Een winkel waar je minimaal een uur in zoet bent zijn de winkels van Dille & Kamille. Wat een heerlijke snoepwinkel. Als je een beetje van koken houd, of in ieder geval van omprutsen in de keuken, dan moet je hier zeker even naar toe.

FullSizeRender
Haarlem

Het begint al bij de entree.. De zwart witte luifel steekt prachtig af tegen het witte pand. Hangplanten en rieten tassen & manden hangen hier gezellig onder, het geeft meteen al een fijn sfeertje. Je wil gewoon naar binnen. Dit hebben de mensen van Dille & Kamille zeer goed bedacht.

In de winkel ruikt het lekker naar kruiden en je bent meteen al aan het bedenken wat je die avond gaat kokkerellen. Met al die lekkere kruiden ofcourse.

Mijn oog valt op vis uit blik. Ik heb dat ook al eens in de Libelle ofzo voorbij zien komen en blijkbaar is dat hot. Geef mij maar gewoon het gebakken visje van de visboer, maar dit is helemaal leuk als je gaat picknicken of op de boot bent denk ik. Alleen al door hoe het gepresenteerd is wil je het proberen.

 

 

Ik ben al aan het bedenken voor wie ik alvast een kadootje kan kopen want het is allemaal zo leuk!! Al die gezellige keukenspulletjes glimmen me toe! Champion borsteltje, Watermeloen schiller, knoflookpersjes, alles kom je hier tegen. Ook dingen waar we niks van wisten. Ik vind het allemaal gezellig! Heerlijke olies, wijnen, dressings, miljoen soorten thee.

 

IMG_6656

 

Weckpotten, serviezen, kookboeken, noem maar op, ze hebben het allemaal in de leukste kleurtjes en allerlei maten. Je slaagt hier altijd! Ook op het gebied van wonen hebben ze allerlei items. Woondecoratie, opbergmanden, dienbladen, fijne geurkaarsen. You name it! Zoek je wat leuks voor je badkamer zit je hier ook goed. Prachtige badjassen waar je je helemaal in kan verstoppen maar ook heerlijk badschuim. Ik zeg je, hier wil je zijn.

 

FullSizeRender
Foto: Instagram Dille & Kamille

In de winkels geven ze ook allerlei workshops waar je je voor op kan geven. Even de website in de gaten houden voor een winkel bij jou in de buurt. Ze hebben er inmiddels 28 in Nederland en België. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een winkel te bezoeken dan hebben ze ook een webshop. Maar!! Ik zeg, als ‘miss Retail’,  dat je de beleving mist als je online gaat shoppen. In de winkels is het zo veel leuker!

Kijk maar eens bij Dille & Kamille op de website waar een winkel bij jou in de buurt zit en ga er lekker van genieten!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.