Shoptip: Sterk & Sveer in Sneek

IMG_6219

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het hart van Sneek, vlakbij de Waterpoort vind je Sterk & Sveer, een absolute must go! Een heerlijke lifestyle winkel waar je allerlei leuke, lieve, mooie en prachtige hebbedingen kan scoren. Je hoort het al, ik ben fan. Dit is een winkel waar je zeker een uur lekker in kan ronddwalen, alles is leuk. Voor jezelf of voor een kadootje, hier slaag je altijd.

Als je de winkel inloopt voel je de aangename, gezellige sfeer en het ruikt er heerlijk. Dat zijn de geurkaarsen van Mijn stijl. Deze zitten in een mooi glas en in een metalen blik en hebben meer dan 40 branduren. Hoppa! Eerste item al in de pocket. Ze ruiken zo lekker!

Een ander leuk merk is Zusss. Basic, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Dat is Zusss. Het zijn mooie basics die je absoluut wil hebben. Textiel voor in je badkamer of keuken. Plaids en lieve kussens voor op de bank, en nog zoveel meer. Leuk voor jezelf of om weg te geven. Bij Sterk & Sveer hebben ze trouwens ook de mooie vesten en sjaals van Zusss.

House Doctor is nog een gaaf merk wat je hier kan vinden. Een Deens merk met mooie items voor in huis. Prachtige vazen, waterflessen, kaarsen, kandelaars, you name it. Mooie warme kleuren om je huis mee op te leuken.

Voor de tuin kan je hier ook je hart ophalen hoor! Windlichten, lampionnen van papier die je o zo mooi kan ophangen in je olijf- of fruitboom. Ik heb er 2 gescoord in verschillende maten. Prachtig! All we need now is summer.

Ze heeft ook een prachtig assortiment wenskaarten, mijn favoriete product. Je vind daar onder andere de bloeikaarten van Kekootje. Die zijn zo leuk om te geven. Een kaart met zaadjes van bijvoorbeeld veldbloemen erin verwerkt. Die wil je hebben.

De eigenaresse, Piety van der Veer is al net zo lief als de spulletjes die ze verkoopt. Een onderneemster naar mijn hart. Ze denkt ‘out of the box’ en constant op zoek naar nieuwe dingetjes en creëert kansen op haar eigen ludieke manier. Super creatief en kleurrijk is typisch Piety.

IMG_6221

 

Naast de lifestyle winkel ‘Sterk & Sveer’ heeft Piety een paar honderd meter verderop nog een winkel; ‘De winkel van Katrein’ waar ze kleurrijke hebbedingetjes verkoopt, merendeels voor kiddo’s, daar zou ik ook zeker even langsgaan.

Om maar even aan te geven hoe creatief Piety is in het ondernemen heeft deze duizendpoot recent haar eerste glossy magazine laten drukken! ‘Sterk Magazine’ Het is nog vers van de pers en verkrijgbaar in beide winkels.

Een absolute must go!

Sterk & Sveer, Grootzand 48

Katrein Kunst, Scharnestraat 11

 

Liefs! X

2 Reacties

 1. Piety
  17 juli 2016 / 11:12

  Wauw thanx topper! Een eer om op je mooie blog te staan! Xxx

  • byDawn.nl
   Auteur
   17 juli 2016 / 20:26

   Lief van je Piety, thanks! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.