Een hele fijne zomeravond

FullSizeRenderHeerlijk die warme zwoele zomeravonden… ja toch? Het is nu toch wel een paar weken geleden dat we zo relaxed buiten hebben gezeten.  Zodra de temperatuur gaat stijgen en het avonds nog lekker warm blijft, hup die kussens naar buiten en relaxen maar! Goed gezelschap en een lekker glas wijn zijn wat mij betreft de beste basis ingrediënten voor een fijne zomeravond.

Hoe je je fijne plek inricht om lekker tot rust te komen is natuurlijk persoonlijk, de een zit lekker aan een tafel terwijl de ander het fijn vind om op een stapel kussens te loungen. Dit jaar zijn de hangstoelen helemaal hip & happening. Je kan ze ophangen, of als je geen ruimte hebt of geen zin hebt om ergens een gat in te boren zijn ze er ook met een eigen standaard. Zo kun je zelfs als je een balkon hebt lekker chillen. Ben je hier ook weer van op de hoogte.

Lekker heen en weer schommelen met een goed boek. Zei ik boek? Ik bedoel een goed glas wijn.

Ik heb zelf fijne lounge chairs mét voetenbankje! Yep, ultiem genieten hoor! Ik doe lekker de tuindeuren los en zet een heerlijke playlist op van Spotify. Na een drukke dag is dit echt een kadootje.

Mijn tuin is rustig qua kleur. Veel groen en wit. Ik ben niet zo van het bonte. kan ook super leuk staan hoor, don’t get me wrong, maar ik zeg altijd; less is more.

Vorig jaar kocht ik bij Dille & Kamille hele schattige lantaarntjes die ik ophang in mijn fruitbomen. Dat staat me toch cute!

Image

 

Voor nieuwe tuintrends kijk ik graag bij Loods 5. Ze hebben altijd de nieuwste trends en doordat er veel verschillende bedrijven een eigen stand hebben is er van alles te zien! Mooie plaids en kussens om je tuin leuk mee aan te kleden. Elk jaar komt er wel iets bij mijn verzameling tuin accessoires!

Planten ben ik best wel eentonig mee.. Ik beperk me tot de basis; Witte Oostenrijkse hanggeraniums in de bakken, Lavendel in de potjes en ander wit spul. Vraag me niet naar de namen want dan moet ik afhaken. Een goeie vriendin heeft een grote plantenzaak in Roosendaal, als ik het niet weet bel ik haar. Wel zo veilig, zij weet precies wat mooi is.

Onmisbaar aan de zwoele zomeravond is ofcourse ook de bbq en zelfs een vuurhaard. Er gaat niks boven een fijn fikkie steken in eigen tuin. Gezellig met vrienden lekker lang borrelen en bijkletsen!

Op de bbq leg ik meestal gamba spiesjes ( wel op een vel aluminiumfolie ) en een zalmpakketje met citroen en rode ui. Niet zo zwaar op de maag en heerlijk qua smaak. En ja hoor, de andere keer weer een fijne dikke Rib Eye. En wat ik drink? Een koud glas Sauvignon Blanc, always! En vergeet niet die fijne playlist van Spotify he.. ietsje luider mag wel.

Wat is jou ideale zomeravond? Laat een reactie achter, vind ik leuk!!

Liefs X

3 Reacties

 1. Madelon Schagen
  13 juli 2016 / 20:01

  He Amanda,
  Kom ik je zomaar tegen op instagram met een eigen blog erbij….kon het niet laten even te spieken hoe het met je gaat tegenwoordig. Een echte sportmiep met spierballen, ben je dus! Je ziet er mooi uit, stralend.
  Leuk zo wat van je te zien, na al die jaren!

  Groetjes Madelon

  • byDawn.nl
   Auteur
   15 juli 2016 / 18:38

   Hi Madelon! Wat leuk van je te horen! Leuk dat je me volgt, kan ik jou ook volgen?

   Liefs X

 2. Madelon Schagen
  16 juli 2016 / 15:32

  Ja natuurlijk! Ik heb wel een gesloten profiel, zoek me maar onder “Madelontje”

  Liefs van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.