Lifestyle: Mijn date met Mr. Mindset

Michael Pilarczyk t-shirt 2016

‘ Do what you love and love what you do ‘ Klinkt goed he? Hoe weet je eigenlijk of je alles uit je leven haalt? Wat is je passie en jaag jij je dromen achterna? Is dit alles?

Volgens mij heeft iedereen wel eens een moment in zijn leven dat je jezelf dat afvraagt. Is dit alles. Zodra je dat luid uitspreekt krijg je meteen de stempel ‘ midlifie ‘ of word je met een scheef oog aangekeken, maar ik denk dat het een normaal proces is wat bij het leven hoort. “Do what you love and love what you do” is een lijfspreuk van mister Mindset, Michael Pilarczyk. Als ik aan hem denk dan denk ik meteen aan TMF en radio Veronica, maar dat doet hij al lang niet meer. Michael is coach, en eigenlijk dekt deze titel al helemaal niet de lading want hij is zoveel meer dan dat.

Een vriendin van mij vertelde me 2 jaar geleden al over zijn masterclasses en zij heeft deze toen gevolgd in Amsterdam. Ik kan me haar enthousiasme nog heel goed herinneren, ze sprak vol of over deze masterclass. Maar wat mij triggerde was dat ze net het 1 jarig bestaan heeft gevierd van haar goedlopend bedrijf en ze gaat als een speer!

Dus een aantal maanden geleden dacht ik; toch maar even kijken bij deze succes goeroe!  Op de Facebook pagina van Michael Pilarczyk blader ik door zijn berichten en lees een aantal succesverhalen en zie allerlei inspirerende quotes voorbij komen. Mega interessant vond ik het en nodigde hem uit voor een vriendschapsverzoek. Hij accepteerde! De volgende ochtend zag ik een bericht voorbij komen dat je een webinar kon volgen en deze was geheel gratis. Nieuwsgierig als ik was heb ik me daar voor aangemeld en heb een half uur gebiologeerd geluisterd naar onder andere zijn stem ( hij is stiekem ook mister DJ ) maar ook naar de vragen die hij stelde. Hij zat heerlijk relaxed op zijn zeilboot in Barcelona en straalde zen uit. Ik was geraakt. Aan het einde van deze Webinar zei hij dat hij 2 x per jaar deze online masterclass gratis doet omdat hij graag iedereen de kans wil geven het beste uit je leven te halen. De gratis masterclass startte al over een paar dagen. WOW dacht ik! Dit moest zo zijn!! Ik heb me meteen aangemeld en ben zo blij dat ik het heb gedaan.

Ik ben gek op het leren van nieuwe dingen en op de 1e dag van de online masterclass zat ik, als een klein kind wat voor het eerst naar school mag, klaar met een prachtig nieuw notitieboek en mijn allermooiste vulpen. I loved it!! Door middel van zelfinzicht en de juiste vragen aan jezelf te stellen krijg je het ene inzicht na het andere, niks geen hocus pocus aan. Het mooiste is dat het allemaal uit jezelf komt, hij legt je uit hoe. Je kan hem ook allerlei vragen stellen waar hij snel op reageert.

Het zijn verschillende lessen en Webinars die je volgt en je doet alles lekker op je eigen moment en tijd. Mindfulness oefeningen waar je zoveel rijker van word, en dan heb ik het echt niet over geld. Ik heb elk moment genoten en heb zoveel opgeschreven en inzichten gehad en heb ze nog steeds. Noem er 1? Het starten van mijn blog waarmee ik 1 van mijn passies volg namelijk schrijven en het delen van leuke dingen. There is so much more, and there will be more! Ik ben nog niet klaar! Ik volg nu nog regelmatig een webinar als ik deze weer voorbij zie komen en leer elke keer weer iets nieuws. Michael heeft ook een moderne versie vertaald van een bekend boek ” Think and Grow Rich ”  van Napoleon Hill. Ik heb het besteld bij Bol en ik kan echt niet wachten. Nieuwe inzichten en een heerlijk nieuw boek om te ontdekken!

Als ik enthousiast aan bekenden vertel over het starten van mijn blog en de plannen die ik nog heb komt de masterclass altijd ter sprake. ” Ja ik zie ook wel eens berichten van hem op Facebook en het lijkt me heel gaaf” hoor ik dan. Mocht je nog twijfelen om ook te daten met mister Mindset?!  Ik zeg DOEN!  De beste investering die je kan doen is in jezelf. Je krijgt er echt iets voor terug.

Ps. Deze foto heeft Michael me gestuurd om bij het artikel te plaatsen, hoe cool 🙂

6 Reacties

 1. 27 juni 2016 / 21:02

  Zo gaaaf!! Ik ben al je blogs aan het lezen. Vooral deze vind ik erg leuk! (Incl. de p.s. deze foto heeft Micheal me zelf gestuurd. Helemaal top!!)

  • byDawn.nl
   Auteur
   28 juni 2016 / 07:49

   Thanks Robin! X

 2. Joyce
  19 juli 2016 / 16:07

  Lieve Dawn,

  In mijn weerstand/ego opende ik jouw blog.
  Geloof het of niet maar zojuist heb je mij geholpen met nieuwe inzichten.
  Jouw blog over Mr Mindset raakte mij van binnen. De manier waarop je het proces beschrijft daar herken ik mij in. De zelfde enthousiasme en openheid om nieuwe dingen te leren. En bij deze heb jij mij geholpen in het herkennen wat het vlammetje binnen in mij wakker maakt.
  Dank je wel! En ik blijf je graag volgen!

  • byDawn.nl
   Auteur
   19 juli 2016 / 17:53

   Hi Joyce,

   Wat lief van je en ik ben heel blij dat ik jou heb mogen inspireren!

   Liefs X

 3. Hanneke
  19 juli 2016 / 18:23

  Leuk om te lezen en ik had het ook met Michael je wordt er erg enthousiast van😉.Ik ben via Jacqueline van Dijk aan Michael gekomen en die heeft nu ook haar eigen bedrijfje.

  • byDawn.nl
   Auteur
   19 juli 2016 / 18:39

   Hi Hanneke, bedankt voor je berichtje, je word er inderdaad erg enthousiast van! Ik lees regelmatig mijn notities van de masterclass en ben net begonnen in ” Think & Grow Rich “. Heerlijk! Ik wil straks ook nog iets gaan opstarten, eerst lekker mijn blog aan de gang. Jij ook veel succes!!

   Liefs X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.