Daar is ie dan.. mijn 1e blog!

IMG_5768

Oké,  dit is dus even heel spannend. Mijn eerste blog! Ever! Ik wilde al zo lang een blog beginnen en zoveel ideeen maar ja, hoe begin je. Gewoon beginnen dus!

Voordat ik mijn domeinnaam heb vastgelegd heb ik zoveel verschillende blogs en berichtjes gelezen en werd er altijd door geïnspireerd. Ik dacht altijd dat wil ik ook!

Op mijn Instagram ben ik redelijk actief en post veel berichtjes over mijn sport, meestal fitness, maar ook veel hardlopen en lekkere recepten. Ik krijg altijd zoveel leuke reacties en dacht nu moet het gebeuren! En oké, eerlijk is eerlijk, ik had een date met mister Mindset ( Michael Pilarzyck ) en dat was de turnover! Ik zal er later een mooie blog over schrijven en er alles over vertellen. Echt dat wil je lezen.

Ik hoop dat ik jullie mag inspireren!

Liefs Dawn X

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.